zard.jpg

واحد غذا

دکتر غلامحسین رضایی

مسئول واحد نظارت بر غذا ودارو
persenel.pngمهندس  مریم نظری پور
لیسانس پرستاری-صدور پروانه ها

تماس: 3334266- داخلی226
persenel.pngمهندس قباد افسري  
كارشناس كنترل مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي 
ghafsari25@gmail.com
تماس: 3334266- داخلی226
persenel.pngمهندس علی اورنگ
كارشناس كنترل مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
تماس: 3334266- داخلی226
persenel.pngمهندس سميه زارع
كارشناس كنترل مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
تماس: 3334266- داخلی226


شرح وظايف كارشناسان غذا:

1- بازرسي از كارخانجات توليد مواد غذايي

2- نمونه برداري از مواد غذايي توليد شده

3- پيگيري روند رفع نواقص فني و بهداشتي كارخانجات مواد غذايي

4- شناسايي مراكز توليد كننده مواد غذايي غير مجاز

5- پاسخ به به استعلامهاي احداث، بهره برداري و... كارخانجات مواد غذايي و ساير صنايع

6- پيگيري و نظارت بر روند غني سازي آرد در سطح شهرستان

7- رسيدگي به شكايات واصله از كارخانجات تحت پوشش

8- برخورد با متخلفين و توليدكنندگان موتد غذايي غير مجاز

9- برگزاري جلسات آموزشي با مديران و مسئولين فني كارخانجات تحت پوشش

10-پیگیری صدور و تمدید پروانه های بهداشتی از طریق سامانه جامع مدیریت غذا


ارتباط با کارشناسان غذا:

43334711
43332666
43334760
داخلی 226













تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1393-12-17 10:52        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ