18 خرداد 1404

  • 1404/03/17
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت

برگزاری نشست آموزشی الزامات بهداشتی ویژه صنف پزندگان در شهرستان مرودشت

کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان مرودشت به منظور پیشگیری از مخاطرات احتمالی مرتبط با سلامت مواد غذایی، نشست آموزشی با موضوع الزامات بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه غذا سیزده خرداد ماه / ۱۴۰۴ با حضور صنف پزندگان شامل کبابی‌ها، رستوران‌ها، بیرون‌برها و تالارهای پذیرایی شهر مرودشت برگزار شد.
 
 
 
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط این شبکه گفت: این نشست آموزشی با همکاری و مشارکت کارشناسان واحد بهداشت محیط و اداره دامپزشکی و اتاق اصناف برگزار گردید.
 
«حمید کرمی» افزود: به‌ صورت علمی و کاربردی و متناسب با شرایط فعالیت این صنوف مورد بررسی قرار گرفت و کارشناسان حاضر ضمن ارائه آموزش‌های تخصصی، به پرسش‌های شرکت‌کنندگان پاسخ داده و توصیه‌های لازم برای رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری از آلودگی‌های غذایی را بیان کردند.
 
وی بیان کرد: آموزشهای لازم در زمینه بهداشت فردی پرسنل، بهداشت ابزار، ظروف و تجهیزات آشپزخانه بهداشت محیط و ساختمان،  بهداشت مواد اولیه به‌ویژه گوشت و فرآورده‌های دامی از سوی کارشناسان جهت صنف پزندگی برگزار شد.
 
 
 
 

 
این کارشناس مسوول تصریح کرد: این نشست در راستای حفظ سلامت عمومی، ارتقاء کیفیت خدمات غذایی در سطح شهرستان و همچنین افزایش رضایتمندی شهروندان از مراکز تهیه و توزیع غذا اجرا شده و برگزاری دوره‌های تکمیلی و بازآموزی در برنامه‌های آتی با مشارکت اتاق اصناف پیش‌بینی شده است.
 
پایان خبر
  • گروه خبری : گروه اخبار
  • کد خبری : 125821
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید