• 1403/02/17

آغاز طرح فلوراید تراپی مرحله دوم دانش آموزان مدارس شهرستان مرودشت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت <<دکتر روح اله کریمی>> رییس این شبکه گفت :

در این طرح از اول اردیبهشت ماه تا ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ جهت تعداد ۱۳۷۷۹ نفر از دانش آموزان ۶ تا ۱۴ سال مراکز روستایی و شهری تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت فلورایدتراپی انجام شده است.

دکتر کریمی افزود:فلوراید یک ماده معدنی طبیعی است که باعث استحکام دندانها و جلوگیری از پوسیدگی آنها می شود. فلوراید سلامت مینای دندان را حفظ می کند و با باکتریهایی که عامل پوسیدگی دندان هستند مقابله می کند.

در بسیاری از کشورهای دنیا، به آب آشامیدنی مقداری فلوراید افزوده می شود تا از دندانها در مقابل پوسیدگی محافظت شود. تحقیقات نشان می دهند آب آشامیدنی فلوراید دار پوسیدگی دندان را ۲۵ کاهش می دهد.

کارشناس مسوول بهداشت دهان و دندان خانم جهانبخش گفت:فلورایدتراپی یک روش پیشگیرانه است که در آن غلظت استانداردی از فلوراید بر روی دندانها استفاده می شود و مدتی در تماس با دندان می ماند تا سلامت دندان را بهبود ببخشد.

این کارشناس مسئول گفت :فلورایدتراپی به دندان کمک می کند تا موادی مانند کلسیم و فسفات را بهتر جذب کند. دندانها با کمک این مواد معدنی و فلوراید ، پوسیدگی های اولیه در مینا را ترمیم می نمایند.فلوراید وارد ساختار دندانها می شود و مینا را تقویت می کند. در نتیجه دندان در مقابل باکتریها کمتر آسیب پذیر می شود.فلوراید فرایند ایجاد پوسیدگی دندان را کند کرده و یا حتی خنثی می کند و با جلوگیری از رشد باکتریها، از عفونت لثه نیز پیشگیری می کند و احتمال دندان درد و از دست دادن زود هنگام دندان کمتر می شود.فلورایدتراپی در حال حاضر جهت کلیه دانش اموزان پایه اول تا هفتم در کلیه مدارس شهرستان انجام میشود.