• 1403/03/01

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماستان 160تخت خوابی مرودشت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت دکتر روح اله کریمی رئیس این شبکه:

با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پروژه در حال ساخت بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهرستان مرودشت جهت تسریع در اجرای فعالیت ها و مشکلات و پیشنهادات را بیان کرد.

که در این بازدید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهرستان مرودشت با حضور نماینده شهرستانهای مرودشت .ارسنجان. پاسارگاد و فرماندار ویژه شهرستان به همراه مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی کشور فرماندار ویژه  شهرستان مرودشت از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهرستان مرودشت بازدید شد .

دکتر هاشمی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه " از نزدیک پروژه در حال ساخت بخش دیالیز ، بخش اورژانس ، ساختمان اکسیژن ساز و تاسیسات و..... را مورد بررسی قرار داد و بهمراه "مسوول طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز " از میزان پیشرفت فیزیکی پروژه آگاه شد .