معرفی واحد: بهداشت حرفه ای
مهندسی بهداشت حرفهای (به انگلیسی: (Occupational Health Engineering) یا سلامت شغلی یا سلامت کار شاخهای است ازعلم بهداشت وعبارتست از شناسائی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور موجود در محیط کار به همراه یکسری مراقبتهای بهداشتی درمانی به منظور سالمسازی محیط کار و حفظ سلامت نیروی کار.
اهداف بهداشت حرفه ای:
- ارتقاء سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شاغلین
- پیشگیری از بروز بیماریهای شغلی
- جلوگیری از بروز حوادث ناشی از کار
- انتخاب کارگر مناسب که از لحاظ جسمی و روانی متناسب با کار باشد
مهندس محمدرضا همایون : مسئول واحد بهداشت حرفه ای
شماره تماس:07143330902 داخلی : 203
ساعت کار: 7 الی 14:30
شرح وظایف:
1- بررسی آمارها و شاخص های عملکردی واحد و آنالیز آن
2 -برنامه ریزی امور واحد با توجه به بخشنامه ها استانی
3 -بازرسی بهداشت حرفه ای از شرکتها و صنایع
4 -نظارت بر کلینیک طب کار
5 -نظارت بر عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت تابعه
6 -هماهنگی امور واحد با سایر واحدها و ادارات شهرستان
7 -برنامه ریزی و ارتقاء پرسنل بهداشت حرفه ای واحد
8 -برنامه ریزی و ارتقاء آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع
9 -نظارت بر عملکرد پرسنل واحد
مهندس مصیب رزمجویی : کارشناس بهداشت حرفه ای
شماره تماس:07143330902 داخلی : 203
ساعت کار:7 الی 14:30
شرح وظایف:
1- بررسی آمارها و شاخص های عملکردی واحد
2- بازرسی بهداشت حرفه ای از شرکتها و صنایع
3- نظارت بر عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت تابعه
4- مسئولیت اجرای برنامه های روشنایی ، ارگونومی ، صدا و مشاغل سخت و زیان آور
5- برنامه ریزی و ارتقاء آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع
6- نظارت بر طب کار شرکتهای خصوصی طب کار
7- نظارت بر اندازه گیری های عوامل زیان آور توسط بخش خصوصی
مهندس کریم کشکولی : کارشناس بهداشت حرفه ای
شماره تماس:07143330902 داخلی : 203
ساعت کار:7 الی 14:30
شرح وظایف:
1- بررسی آمارها و شاخص های عملکردی واحد
2 -بازرسی بهداشت حرفه ای از شرکتها و صنایع
3- نظارت بر عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت تابعه
4- مسئولیت اجرای برنامه های سیلیس ، معادن ، خوداظهاری کارفرمایان و طرح سلامت کارکنان دولت
5- برنامه ریزی و ارتقاء آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع
6- نظارت بر طب کار شرکتهای خصوصی طب کار
7- نظارت بر اندازه گیری های عوامل زیان آور توسط بخش خصوصی