01 آذر 1403

معرفی واحد: بهداشت حرفه ای

 

مهندسی بهداشت حرفه‌ای (به انگلیسی:  (Occupational Health Engineering) یا سلامت شغلی یا سلامت کار شاخه‌ای است ازعلم بهداشت وعبارتست از شناسائی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور موجود در محیط کار به همراه یکسری مراقبتهای بهداشتی درمانی به منظور سالمسازی محیط کار و حفظ سلامت نیروی کار.

 

 

اهداف بهداشت حرفه ای:

- ارتقاء سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شاغلین

- پیشگیری از بروز بیماریهای شغلی

- جلوگیری از بروز حوادث ناشی از کار

- انتخاب کارگر مناسب که از لحاظ جسمی و روانی متناسب با کار باشد

 

 

مهندس محمدرضا همایون : مسئول واحد بهداشت حرفه ای

شماره تماس:07143330902 داخلی : 203

ساعت کار: 7 الی 14:30

شرح وظایف:

1-  بررسی آمارها و شاخص های عملکردی واحد و آنالیز آن

2 -برنامه ریزی امور واحد با توجه به بخشنامه ها استانی

3 -بازرسی بهداشت حرفه ای از شرکتها و صنایع

4 -نظارت بر کلینیک طب کار

5 -نظارت بر عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت تابعه

6 -هماهنگی امور واحد با سایر واحدها و ادارات شهرستان

7 -برنامه ریزی و ارتقاء پرسنل بهداشت حرفه ای واحد

8 -برنامه ریزی و ارتقاء آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع

9 -نظارت بر عملکرد پرسنل واحد

 

 

مهندس مصیب رزمجویی : کارشناس بهداشت حرفه ای 

شماره تماس:07143330902 داخلی : 203

ساعت کار:7 الی 14:30

شرح وظایف:

1- بررسی آمارها و شاخص های عملکردی واحد

2- بازرسی بهداشت حرفه ای از شرکتها و صنایع

3- نظارت بر عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت تابعه

4- مسئولیت اجرای برنامه های روشنایی ، ارگونومی ، صدا و مشاغل سخت و زیان آور

5- برنامه ریزی و ارتقاء آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع

6- نظارت بر طب کار شرکتهای خصوصی طب کار

7- نظارت بر اندازه گیری های عوامل زیان آور توسط بخش خصوصی

 

 

مهندس کریم کشکولی : کارشناس بهداشت حرفه ای 

شماره تماس:07143330902 داخلی : 203

ساعت کار:7 الی 14:30

شرح وظایف:

1- بررسی آمارها و شاخص های عملکردی واحد

2 -بازرسی بهداشت حرفه ای از شرکتها و صنایع

3- نظارت بر عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت تابعه

4- مسئولیت اجرای برنامه های سیلیس ، معادن ، خوداظهاری کارفرمایان و طرح سلامت کارکنان دولت

5- برنامه ریزی و ارتقاء آگاهی کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع

6- نظارت بر طب کار شرکتهای خصوصی طب کار

7- نظارت بر اندازه گیری های عوامل زیان آور توسط بخش خصوصی