20 تیر 1404

  • 1404/04/16
  • - تعداد بازدید: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت

پایش و نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرودشت بر فرآیند تهیه و توزیع نذورات در دهه اول محرم

معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان مرودشت از اجرای طرح پایش و نظارت بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بر نحوه پخت، نگهداری و توزیع نذورات در دهه اول ماه محرم خبر داد.
 
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت این شبکه با اشاره به ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار داشت: با آغاز دهه نخست ماه محرم، نظارت‌های بهداشتی با هدف صیانت از سلامت عمومی، ارتقاء بهداشت فردی و جلوگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با غذا، در دستور کار مستمر کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفته است.
 
 
 
 
«پریوش کاظمی» افزود: کارشناسان بهداشت محیط این شبکه با حضور میدانی در سطح شهرستان، از هیئات مذهبی، ایستگاه‌های صلواتی و مراکز پخت نذورات بازدید نموده و نسبت به بررسی وضعیت بهداشت فردی، سلامت مواد اولیه، شرایط نگهداری و نحوه طبخ و بسته‌بندی غذا، اقدامات لازم را پایش نموده اند.
 
وی با بیان اینکه رعایت اصول بهداشتی در تهیه نذورات نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های گوارشی دارد، گفت: در جریان این بازدیدها، ضمن آموزش و  نکات بهداشتی به مسئولان هیئت های مذهبی، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، اخطارهای لازم صادر و اقدامات قانونی مطابق مقررات انجام خواهد شد.
 
وی همچنین از همکاری مطلوب هیات مذهبی، بانیان طبخ نذورات، و عموم مردم در رعایت الزامات بهداشتی قدردانی کرده و از آنان خواست ضمن حفظ شعائر دینی، سلامت عزاداران حسینی را نیز همواره مدنظر قرار دهند.
 
 
 
رئیس‌ مرکز بهداشت‌ شبکه بهداشت و درمان مرودشت در پایان یادآور شد: این نظارت‌ها تا پایان ایام عزاداری ادامه خواهد داشت و با هماهنگی سایر نهادهای مسوول، تلاش خواهد شد تا محرم امسال با رعایت کامل اصول بهداشتی و بدون هرگونه مخاطره برای سلامت عمومی سپری شود.
 
پایان خبر
  • گروه خبری : گروه اخبار
  • کد خبری : 127460
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید