• 1403/02/20

اردوی جهادی سلامت محور در مناطق کم برخوردار روستایی شهرستان مرودشت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت <<دکتر روح اله کریمی>> رییس این شبکه ضمن اعلام این خبر گفت:

با هماهنگی بسیج جامع پزشکی شهرستان مرودشت  تیم پزشکی متشکل از پزشک متخصص داخلی ،پزشک عمومی ،کارشناسان تغذیه و بهداشت روان و کارشناس مامایی و کارشناس آزمایشگاه ۲۰ اردیبهشت ماه به روستایی احمد آباد کوهپایه اعزام شدند و خدمات درمانی و سلامت محور به بیماران نیازمند ارائه داده شد‌.

حسین حسین زاده مسوول بسیج جامع پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت افزود: در این روز به بیش از ۳۸۰ بیمار ویزیت رایگان به همراه توزیع داروهای رایگان انجام شد.غربالگری دیابت و فشار خون نیز از جمله برنامه های این اردوی جهادی بود. و کارشناسان مامایی ضمن انجام معاینات بانوان آموزش های لازم در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت به مراجعه کنندگان ارائه دادند.

انجام تست های آزمایشگاهی و انجام مشاوره تغذیه و سلامت روان از دیگر خدمات جهادی و سلامت محور بود که در اردوی جهادی یک روزه رایگان به نیازمندان ارائه شد.

• گروه خبری :