شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت
آغاز بازرسیهای مشترک از واحدهای عرضه گوشت مرغ، ماهی و قصابیهای در شهرستان مرودشت
در راستای صیانت از سلامت شهروندان و نظارت دقیق بر وضعیت بهداشتی مراکز عرضه مواد پروتئینی، بازرسیهای مشترک از واحدهای عرضه گوشت مرغ، ماهی و قصابیهای سطح شهر مرودشت از تاریخ 17 آبانماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، «پریوش کاظمی» سرپرست معاونت بهداشت این شبکه گفت: این بازدیدها با حضور نماینده دادستان، کارشناسان شبکه دامپزشکی، بازرسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت مرودشت و نمایندگان اتاق اصناف شهرستان در حال انجام است، و در این طرح، وضعیت بهداشت فردی، بهداشت محیط، نحوه نگهداری، عرضه و حملونقل فرآوردههای خام دامی و نیز رعایت اصول بهداشتی در تجهیزات و سردخانهها به دقت مورد بررسی قرار میگیرد.
«کاظمی»افزود: هدف از اجرای این طرح، ارتقای سطح سلامت عمومی، پیشگیری از عرضه مواد غذایی غیربهداشتی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان است.
کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت مرودشت تصریح کرد: در روند این بازرسیها، واحدهایی که دارای تخلفات بهداشتی یا صنفی باشند، ضمن دریافت اخطار کتبی، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی یا سازمان تعزیرات حکومتی معرفی میشوند، و همچنین در مواردی که تخلفات بهداشتی حاد و تهدیدکننده سلامت عمومی مشاهده شود، اقدام قانونی لازم شامل تعطیل شدن واحد متخلف نیز انجام خواهد شد.

«حمید کرمی» بیان کرد: مرکز بهداشت شهرستان مرودشت بر استمرار و تداوم این بازدیدها تا حصول اطمینان از رعایت کامل ضوابط بهداشتی تأکید کردند و از شهروندان خواستند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارش دهند.
پایان خبر
نظر دهید