شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت
اجرای مرحله اول «وارنیش فلورایدتراپی» برای 21804 هزار دانشآموز ابتدایی در شهرستان مرودشت
بالاترین مقام حوزه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، از اجرای طرح «وارنیش فلورایدتراپی» در مدارس ابتدایی این شهرستان خبر داد و گفت این طرح برای بیش از 21804 هزار دانشآموز و با هدف جلوگیری از پوسیدگی دندان آنها انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت،رییس این شبکه گفت: «وارنیش فلوراید» نوعی پوشش حفاظتی است که بر روی دندانها قرار گرفته و باعث جلوگیری از ایجاد پوسیدگی و پیشرفت پوسیدگیهای موجود میشود و هدف از اجرای طرح وارنیش فلورایدتراپی در مدارس ابتدایی شهرستان مرودشت برای بیش از21804 هزار نفر پایه اول تا ششم ابتدای، بمنظور محافظت و کاهش تعداد دندانهای پوسیده آنان صورت گرفت
دکتر«روح اله کریمی» افزود: تاثیر فلوراید به عنوان یک ماده پیشگیریکننده از پوسیدگی دندان در دانش دندانپزشکی اثبات شده است و این ماده نهتنها مانع از بین رفتن مواد معدنی سطح دندان میشود بلکه اگر در شروع پوسیدگی مینای دندان، درمان با فلوراید انجام شود، دندانها تقویت و تخریب مینا متوقف میشود.
کارشناس مسوول واحد دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان مرودشت اظهار داشت: «وارنیش فلورایدتراپی» به عنوان یک اقدام پیشگیری از پوسیدگی و کمک به بهبود سلامت دندانی کودکان در دنیا شناخته شده است که در برنامه سلامت دهان و دندان دانشآموزی و طرح تحول سلامت دهان و دندان در حوزه پیشگیری جایگاه ویژهای دارد.
«فاطمه جهانبخش» افزود: اجرای این طرح از 1آبانماه تا 5 آذرماه امسال در مدارس ابتدایی مقطع اول تا ششم شهرستان مرودشت اجرا گردید و با همکاری دندان پزشکان و دستیاران دندان پزشکی و مراقبین سلامت و بهورزان در مدارس برای دانشآموزان مقطع ابتدایی اجرا شود.
«جهانبخش» یادآور شد: پس از تکمیل این طرح تا پایان آبان امسال، مرحله دوم آن از نیمه دوم سال و پس از گذشت ۶ ماه از اجرای مرحله نخست اجرا می شود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح می تواند بطور میانگین تا 74 درصد پوسیدگی دندانی کودکان را کاهش دهد،گفت: دانشآموزان باید قبل از وارنیش فلورایدتراپی مسواک بزنند و توصیه میشود تا ۲۴ ساعت پس از آن از مسواک و نخ دندان استفاده نکنند تا فلوراید روی دندان باقی بماند.
پایان خبر
نظر دهید