25 مهر 1403

• 1403/07/14

ارزیابی ایمنی مدارس شهرستان مرودشت از سوی کارشناسان بهداشت محیط و واحد مدارس/ بررسی مولفه های ایمنی در هر مدرسه

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، از بررسی ایمنی و بهداشت محیط مدارس شهرستان مرودشت با مشارکت آتش نشانی و اداره آموزش و پرورش شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، رییس این شبکه با اشاره به بازگشایی مدارس در مهرماه گفت: یکی از طرح‌هایی که ما در مجموعه مدیریت بحران شهرستان مرودشت در ارتباط با مدارس و دانش‌آموزان در حال اجرای آن هستیم، بررسی مدارس از نظر HSE یا همان بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست است که از سوی کارشناسان بهداشت محیط و واحد جوانان نوجوانان و مدارس  در حال اجرا می باشد.

دکتر «روح اله کریمی» با اشاره به تعداد مدارس شهرستان افزود: شهرستان مرودشت دارای 150 مدرسه دولتی در تمام مقاطع است که بررسی تمام این مدارس از نظر ایمنی، از سال گذشته در مجموعه ما آغاز شده و هر روزه تیم‌های تخصصی از مدارس بازدید می‌کنند و موارد ایمنی آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی ادامه داد: در این طرح، ایمنی مدارس مورد بررسی کارشناسان ایمنی ما قرار می‌گیرد و در  در چک لیست مولفه های ایمنی قرار دارد، تمام فضاهای مدارس شامل کلاس‌های درس، حیاط، سرویس بهداشتی، کتابخانه، موتورخانه، فضای اداری، آزمایشگاه و ... مورد بررسی قرار می‌گیرد، تمام این موارد ایمنی شامل ایمنی راه‌پله‌ها برای جلوگیری از لیزخوردگی، بررسی سیم های برق، حریق، سقوط سنگ از نما و ... در چک لیست ما قرار دارد.