شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت
برگزاری نشست آموزشی الزامات بهداشتی ویژه صنف پزندگان در شهرستان مرودشت
کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان مرودشت به منظور پیشگیری از مخاطرات احتمالی مرتبط با سلامت مواد غذایی، نشست آموزشی با موضوع الزامات بهداشتی در مراکز تهیه و عرضه غذا سیزده خرداد ماه / ۱۴۰۴ با حضور صنف پزندگان شامل کبابیها، رستورانها، بیرونبرها و تالارهای پذیرایی شهر مرودشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط این شبکه گفت: این نشست آموزشی با همکاری و مشارکت کارشناسان واحد بهداشت محیط و اداره دامپزشکی و اتاق اصناف برگزار گردید.
«حمید کرمی» افزود: به صورت علمی و کاربردی و متناسب با شرایط فعالیت این صنوف مورد بررسی قرار گرفت و کارشناسان حاضر ضمن ارائه آموزشهای تخصصی، به پرسشهای شرکتکنندگان پاسخ داده و توصیههای لازم برای رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری از آلودگیهای غذایی را بیان کردند.
وی بیان کرد: آموزشهای لازم در زمینه بهداشت فردی پرسنل، بهداشت ابزار، ظروف و تجهیزات آشپزخانه بهداشت محیط و ساختمان، بهداشت مواد اولیه بهویژه گوشت و فرآوردههای دامی از سوی کارشناسان جهت صنف پزندگی برگزار شد.

این کارشناس مسوول تصریح کرد: این نشست در راستای حفظ سلامت عمومی، ارتقاء کیفیت خدمات غذایی در سطح شهرستان و همچنین افزایش رضایتمندی شهروندان از مراکز تهیه و توزیع غذا اجرا شده و برگزاری دورههای تکمیلی و بازآموزی در برنامههای آتی با مشارکت اتاق اصناف پیشبینی شده است.
نظر دهید