25 مهر 1403

• 1403/07/04

تزریق 10250 واکسن به کودکان زیر دوسال، و تزریق 8000 دوز واکسن به دانش آموزان در 6 ماهه نخست سال جاری

تزریق 10250 دوز واکسن به کودکان زیردوسال در6 ماهه نخست سال جاری/ و تزریق 8000دوز واکسن به دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در شهرستان مرودشت ازسوی مراقبین سلامت و بهورزان درشبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، رییس این شبکه با اعلام این خبر گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری تزریق10250 دوز واکسن به کودکان زیر دوسال و تزریق 8000 دوز واکسن به دانش آموزان پایه اول و پایه دوم در واحدهای بهداشتی تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت درشش ماه نخست سال جاری صورت گرفت.

دکتر«روح اله کریمی» افزود: در شش ماه نخست سال جاری تعداد 3600 دانش آموز پایه دهم واکسن توام بزرگسالان«کزاز ودیفتری» در پایگاههای واکسیناسیون شهرستان مرودشت دریافت کرده اند.

بالاترین مقام حوزه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت تصریح کرد: از این تعداد 2000 دانش اموز در پایگاه واکسیناسیون شهر مرودشت و 1600 دانش اموز در خانه های بهداشت روستاهای تحت پوشش شهرستان مرودشت واکسن دریافت کرده اند،
همچنین تعداد 4400 دانش اموز بدو ورود به پیش دبستانی یا پایه اول ابتدایی واکسنهای خود را در پایگاههای واکسیناسیون دریافت کرده اند 2100 نفراز این کودکان در شهر و 2300 نفر در روستاها واکسن نوبت یاداور دوم خود را دریافت نموه اند.
همچنین در۶ ماه اول سال تزریق واکسن به بیش از 10000 کودک زیر دو سال در شهرستان مرودشت انجام شده است.

کارشناس مسوول واحد واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت با اعلام این خبر گفت: در نیمه اول سال 1403 تعداد 10250 کودک زیر دو سال واکسن خود را پایگاههای واکسیناسیون تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان دریافت کرده اند.

«رحمت رضایی» افزود: کودکان زیر دو سال جهت پیشگیری از ابتلا به بیماریهای فلج اطفال، کزاز، دیفتری، سیاه سرفه، هموفیلوس انفولانزا، هپاتیت ب، پنومونی، سرخک، سرخجه و اوریون باید واکسنهای مورد نیاز را در بدو تولد ، دو ماهگی ،۴ ماهگی،۶ماهگی،۱۲ ماهگی و ۱۸ ماهگی دریافت کنند. کاهش ابتلا به بیماریهای واگیر و پیشگیری از مرگ و میر کودکان از اهداف اصلی انجام واکسیناسیون کودکان می باشد.

«رضایی» گفت: تزریق واکسن به بیش از ۹۰۰ نفرازمشمولین اماده اعزام به خدمت در پایگاه واکسیناسیون مرودشت، در 6 ماه اول سال ۱۴۰۳ تعداد ۹۲۰ نفر از مشمولین اماده اعزام به خدمت نظام وظیفه واکسن مننژیت و توام بزرگسالان را در پایگاه واکسیناسیون مرکز بهداشت شهرستان مرودشت دریافت کرده اند، پیشگیری ازابتلای سربازان به بیماریهای مننژیت، دیفری و کزاز و کنترل این بیماریها در پادگانها از اهداف اصلی واکسیناسیون مشمولین می باشد.