13 تیر 1403

• 1403/04/12
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت

خدمات بهداشتی و مراقبتی به عشایر کوچ رو در مناطق عشایر نشین شهرستان مرودشت

خدمات بهداشتی و مراقبتی عشایر کوچ رو در مناطق عشایر نشین شهرستان زیر ذره بین پزشکان و کارشناسان بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت رییس این شبکه گفت: در آستانه کوچ عشایر به مناطق ییلاقی استان در فصول بهار و تابستان با اشاره به اینکه جامعه عشایری به عنوان قشری مولد نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصادی، مناسبات سیاسی و اجتماعی کشور دارند، می طلبد در راستای حفظ و ارتقای سلامت عشایر در طول مسیر کوچ و نقاط استقرار،خدمات بهداشتی و درمانی مطلوبی به آنها ارائه گردد.

دکتر «روح اله کریمی»افزود: با توجه به وظیفه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای تامین سلامت عموم افراد جامعه، در طول سال های اخیر نیز برنامه ها و مراقبت های خوبی توسط معاونت بهداشتی جهت عشایر کوچنده استان اجرا شده است.

دکتر«کریمی» تصریح کرد:تیم‌های سیار سلامت متشکل از پزشک، ماما، دارویار، بهورز، مراقبین سلامت و ... با مراجعه به مناطق عشایر نشین در مناطقی که عشایر در حوزه جغرافیایی آنها قراردارند انواع خدمات بهداشتی و درمانی را به آنان ارائه می‌دهند.

این مقام مسوول حوزه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت عنوان کرد: تشکیل پرونده الکترونیک سلامت خانوار، ویزیت پزشک و ماما، توزیع دارو و مکمل ها برای بیماران نیازمند، مراقبت از سالمندان، میانسالان، زنان باردار،کودکان، واکسیناسیون، کنترل کیفی و کلرزنی آب آشامیدنی، آموزش بهداشت در زمینه بیمارهای واگیر و غیرواگیر، بهداشت محیط از جمله خدماتی است که به صورت چهره به چهره توسط تیم پزشکی و بهداشتی به عشایران عزیز ارائه می شود.

پایان خبر

• گروه خبری : گروه اخبار