• 1403/04/23

روز فناوری اطلاعات گرامی باد

دکتر «روح اله کریمی» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت؛ با ارسال پیامی، روز 22 تیرماه «روز فناوری اطلاعات» را به تمام عزیزان پرتلاش و نوآور حوزه فناوری اطلاعات، به‌ ویژه همکاران خانواده بزرگ عرصه سلامت، تبریک گفتند.

در متن پیام آمده است:

همکاران گرامی؛بیست‌ودوم تیرماه که هم‌زمان با سال‌روز تولد محمدبن‌موسی خوارزمی، به‌عنوان «روز فناوری اطلاعات» نام‌گذاری شده است، فرصتی مغتنم برای یادآوری اهمیت و جایگاه فناوری اطلاعات است.به‌ یقین در عصر کنونی که پیشرفت و توسعه در همه جوامع، وابسته به دانش فناوری اطلاعات است، نقش و اهمیت این حوزه در بهبود کیفیت امور، ارائه خدمات و برقراری ارتباطات اجتماعی پررنگ‌تر شده است.

دانش فناوری اطلاعات، از جمله زیرساخت‌هایی است که به‌عنوان یک محور پرتوان، زمینه‌ساز حرکت رو به‌جلو در بهره‌مندی از دستاوردهای حوزه‌های متنوع علمی شناخته شده و توانسته خدمت‌رسانی مؤثر در این عرصه‌ها را توسعه بخشد.بدین‌وسیله ضمن تبریک این روز از زحمات همکاران پرتلاش و نوآور حوزه فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، قدردانی می‌نمایم و از خداوند منان برای همگان موفقیت و بهروزی روزافزون را مسألت دارم.