25 مهر 1403

• 1403/07/03

رییس بهداشت و درمان شهرستان مرودشت در پیامی فرا رسیدن چهارم مهر، روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت

روز جهانی بهداشت محیط در سال 2011 توسط فدراسیون بین المللی بهداشت محیط (IFEH) به منظور افزایش آگاهی در مورد اهمیت بهداشت محیط و ترویج اقدامات برای محافظت از سلامت انسان در برابر خطرات محیطی تعیین شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، دکتر«روح اله کریمی» در پیامی روز جهانی بهداشت محیط را به همه همکاران،شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت را تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

امروزه دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می‌شود.

سلامت جسمی، روانی و اجتماعی موثر است، ایفا می کنند، تلاشگرانی که با همت والا و تلاش بی وقفه خود سختی های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای ارتقاء سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران فعال در این عرصه، و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

• گروه خبری :