• 1403/03/08

نشست رییس پلیس فتا شهرستان مرودشت با کارکنان این شبکه با موضوع امنیت فضای مجازی و سواد رسانه برگزار شد

نشست رییس پلیس فتا شهرستان مرودشت با کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت با موضوع سواد رسانه و امنیت فضای مجازی در این شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت <<دکتر روح اله کریمی>> رییس این شبکه گفت:
️ تلاش‌ و خدمات شبانه‌روزی مجموعه نیروی انتظامی به‌ ویژه پلیس فتا قدردانی کرد اگر جامعه ما درک کند که آسیب های فضای مجازی در بیشتر اوقات غیرقابل جبران است و تأثیرات مخربی در آینده کاری و زندگی افراد دارد بی گمان هدفمندتر با این مقوله برخورد خواهند کرد.

️ <<سرگرد کارگر>> رییس‌ پلیس فتا شهرستان مرودشت در جمع رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت و کارکنان این شبکه بر تلاش هرچه بیشتر برای تقویت فعالیت های فرهنگی به منظور ایجاد فرهنگ مناسب استفاده از اینترنت و فضای مجازی و تبدیل تهدیدهای موجود در این فضا به فرصت با مهارت افزایی کاربران و صیانت از جنبه های فرهنگی و اعتقادی کاربران فضای مجازی و تبدیل این فضا به حوزه امن برای کسب و کار و تبادلات فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد.

️ با اشاره به تحولات روزافزون فناوری و فضای مجازی، بر ارائه آموزش‌های لازم به مردم و کارکنان دستگاه‌های اجرایی در جهت حفاظت از اطلاعات شخصی و اداری تأکید و نقش پلیس فتا را در این راستا بسیار مهم ارزیابی
️ وی در ادامه بر نقش مهم و اساسی مدیران و کارکنان‌ محترم در ارتقاء آموزش های مرتبط با فضای مجازی و افزایش سطح سواد رسانه ای کاربران به منظور کاهش جرایم و تحقق پیشگیری از جرم در فضای مجازی تاکید داشت و تداوم فعالیت های اثربخش فعالان فضای مجازی را در پیش برد اهداف پیشگرانه پلیس فتا ضرورتی انکارناپذیر دانست.

مسوول پلیس فتا شهرستان: با اشاره به وظیفه ذاتی اداره پیشگیری از جرائم پلیس فتا مبنی بر آگاه سازی جامعه هدف، وب سایت این پلیس را پل ارتباطی با شهروندان خواند و گفت: در صورت نیاز به کسب اطلاعات در تمامی موضوعات مرتبط با فضای مجازی و مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در بخش فوریت ها با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.