• 1403/04/06

نشست هم اندیشی و بررسی حوزه بهداشت و درمان روستایی گرم آباد با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی

نشست هم اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان روستایی گرم آباد به حضورنماینده مجلس شورای اسلامی شهرستانهای مرودشت. ارسنجان .پاسارگاد به همراه رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت در ادامه دکتر«روح اله کریمی» به بیان جمعیت تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گرم که حدود ۴۷۰۱ نفر با دو خانه بهداشت روستایی و ۱۵ نفر پرسنل و یک پزشک به صورت روزانه به روستائیان خدمات می دهند اشاره کرد.

دکتر«کریمی» به بیان مبارزه با بیماری سالک در روستایی گرم آباد واقدامات انجام شده اشاره کردند سال گذشته با توجه با کاهش آمار ۷۲درصدی مبتلایان به بیماری سالک در شهرستان مرودشت از مردم خواست به توصیه های بهداشتی توجه کنند و از تجمع زباله ها و نخاله های ساختمانی و نبودن چاه فاضلاب مناسب، استفاده نکردن یا استفاده نامناسب از پشه بند بهداشتی، نگهداری دام ها و پرندگان در نزدیک منازل، ساخت اماکن مسکونی در مجاورت لانه های جوندگان، مسافرت به مناطق آلوده، زندگی در ساختمان های مخروبه یا نزدیک آنها، استفاده از کودهای غیر استاندارد در زمین های کشاورزی، از جمله عواملی است که موجب ابتلای افراد به سالک می شود.

مهندس عبداللهی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و نماینده فرماندار ویژه شهرستان و مدیران شهرستان ضمن احصاء مشکلات، به تشریح اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان و عمرانی، زیر ساختی،  فرهنگی، ورزشی و کشاورزی ... درسطح روستا جهت خدمت رسانی به مردم پرداختند
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز قول مساعد جهت حمایت و پیگیری خواسته و رفع موانع پیش روی پروژه ها و مطالبات مردم دادند.

گفتنی است مسائلی همچون فرسودگی و اصلاح شبکه آب روستاها، تقویت آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت، توزیع عادلانه نهاده های دامی ، رفع نقاط حادثه خیز ورودی روستا جمع آوری پسماندها، توسعه حوزه گردشگری ، طرح هادی روستا آسفالت و شن ریزی کوچه ها و معابر روستایی و غیره از عمده مشکلات روستا گرم آباد و از جمله مطالبات مطرح شده از سوی شورا و مردم بود .