11 مهر 1404

  • 1404/07/02
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت

نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی در بخشداری درودزن برگزار شد.

کارگروه سلامت و امنیت غذایی بخشداری درودزن با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان مرودشت و سرپرست معاونت بهداشت و کارشناسان ستادی این شبکه، بخشدار و جمعی از روسا و نمایندگان ادارات برگزار شد و راهکارهای ارتقای سلامت عمومی، تقویت نظارت‌های بهداشتی و بهبود امنیت غذایی منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، رییس این شبکه گفت: نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی در بخشد‌اری درودزن شبکه بهداشت با حضور بخشدار و جمعی از روسا ادارات و شورای بخش برگزار شد.

 


دکتر«ابراهیم شهریاری» افزود: راهکارهای ارتقای سلامت عمومی و بهبود امنیت غذایی منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضا بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در راستای ارتقای شاخص‌های بهداشتی و تأمین امنیت غذایی تأکید کردند، همچنین موضوعاتی از جمله تقویت نظارت‌های بهداشتی، فرهنگ‌سازی در حوزه تغذیه سالم، مدیریت بهینه منابع غذایی و توجه به سلامت اقشار آسیب‌پذیر در دستور کار قرار گرفت.


بخشدار درودزن در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، بر نقش مهم همکاری بین بخشی در تحقق اهداف سلامت محور و بهبود امنیت غذایی منطقه تأکید کرد.

 

 پایان خبر

  • گروه خبری : گروه اخبار
  • کد خبری : 132991
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید