• 1403/03/13

نشست کمیته درون بخشی بیماری سالک مرکز خدمات جامع سلامت کوه سبز شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت

نشست کمیته درون بخشی بیماری سالک  با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت و کارشناسان مسوول ستاد شبکه در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کوه سبز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت رییس این شبکه گفت: پیرامون برنامه ها و اهم فعالیت هایی که در سطح شورای بهداشتی  روستا به صورت هفتگی و بهسازی و آموزش و درمان بیماری سالک؛ بحث و تبادل نظر شد.

دکتر روح اله کریمی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت در این نشست به کاهش آمار ۷۲درصدی مبتلایان به بیماری سالک در شهرستان مرودشت در سال ۱۴۰۲ پرداخت با توجه به کانون بودن روستایی کوه سبز در بیماری سالک و جمعیت پنج هزار نفری این روستا انتظار می رود با همت پزشکان و همکاران بهداشت مناطق تحت پوشش مرکز و روستاهای قمر آن در بحث آموزش دانش آموزان در مدارس تمام مقاطع تحصیلی و توزیع پمفلت آموزشی و اسپری دافع حشرات به صورت خانه به خانه و بهسازی و سم پاشی کانال ها آموزش عشایران کوچ رو و کشاورزان تاکید داشتند.

این مقام مسوول بیان داشت: اشاره به مفهوم سلامت و اهمیت آن برنامه‌های متنوعی با رویکرد ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان سازی در جامعه با تاکید بر اولویت‌های ملی سلامت، در مناطق مختلف روستایی تحت پوشش در بحث بیماری سالک به صورت جدی تاکید می شود.

️  کارشناس مسوول آموزش و ارتقا سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت  عنوان کرد: از جمله اهداف ، حمایت طلبی و پررنگ کردن دسترسی به خدمات سلامت در تمام نقاط روستا و مناطق تحت پوشش آن، بهسازی محیط با کمک سایر سازمان ها و ارگان ها همکاری با برنامه سالک می‌باشد.

اسماعیل افکاری افزود: انتظارات و وظایف همکاران با برنامه سالک به آنان ابلاغ شد و پیشنهادات و راهکارهای مناسب در این راستا نیز ارائه گردید.