• 1403/03/30

همایش بزرگ حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت همایش بزرگ حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همراه با جشن وصال(بزرگداشت اعیاد قربان ،عیدغدیر و سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (ص) درسالن شهرداری شهرستان مرودشت برگزار گردید.

دکتر«روح اله کریمی» ضمن تبریک اعیاد در این خصوص در مورد عواقب تک فرزندی  در حال وآینده خانواده ها عنوان کرد:مطالعات نشان می‌دهد تک فرزندی نتیجه هر عامل یا عواملی که باشد، تغییر بنیادینی نه تنها در ساختار جمعیت‌ شناختی و روند اجتماعی شدن خانواده بلکه در جنبه‌های مختلف عملکردی و همه ابعاد شخصیت فرد در آینده ایجاد می‌کند.

با اشاره به تبعات تک فرزندی در خانواده و جامعه اظهار کرد: اگرچه عوامل بسیار زیادی در گرایش به تک فرزندی می‌توانند نقش داشته باشند اما نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد عدم آگاهی از پیامدهای تک فرزندی نقش مهمی بر رواج این پدیده دارد و احتمال تک فرزندی با افزایش تحصیلات و اشتغال زنان نیز افزایش می‌یابد.

این مقام مسوول با بیان اینکه: تک فرزندی از جنبه‌های مختلفی در سطح خانواده و جامعه قابل بررسی است، افزود: احساس تنهایی کودک، عدم تعامل با خواهر یا برادر، نداشتن فضای کودکی در منزل به دلیل بیشتر بودن تعداد بزرگسالان نسبت به کودکان، قرار گرفتن تحت فشار از سوی خانواده برای بهتر بودن در درس و دیگر فعالیت‌ها و ندادن آزادی لازم متناسب با سن فرزند به وی به دلیل دلواپسی‌های بیش از حدی که والدین برای محافظت از فرندشان دارند، برخی از معایب تک فرزندی از بعد خانواده هستند.

همچنین در این همایش از کسانی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج نموده و یا تولد فرزند داشتند با اهدای هدایایی تقدیر و تشکر بعمل آمد.همایش با اجرای برنامه های مفرح و شاد و اجرای مسابقه و اهدای جوایز به برگزیدگان برگزار گردید.