شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت
پیام سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت مرودشت در رابطه با مصرف نان کامل
توصیه سرپرست معاونت بهداشت شهرستان مرودشت در رابطه با نان کامل، اصلیترین ماده غذایی در سفره خانوادههای ایرانی است و نقش تعیینکنندهای در تأمین سلامت و تغذیه روزانه مردم دارد، در این میان، نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر بیشتر، ویتامینها و مواد معدنی ارزشمند، یکی از بهترین انتخابها برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، چاقی، یبوست و بیماریهای قلبی–عروقی است
.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت، سرپرست معاونت بهداشت با اشاره به اهمیت ترویج الگوی صحیح مصرف نان سالم گفت: مصرف نان کامل، گامی ساده اما اساسی در جهت ارتقای سلامت جامعه است. توجه به کیفیت آرد، کاهش ضایعات نان، ترویج مصرف نان سبوسدار و آگاهی خانوادهها در انتخاب نان سالم، از مهمترین اولویتهای ما در برنامههای ارتقای تغذیه در شهرستان است.
«پریوش کاظمی» ضمن دعوت از نانواییها، خانوادهها و همه شهروندان مرودشتی برای پیوستن به پویش «نان کامل، سلامت کامل» افزود: با انتخاب نان کامل و حمایت از تولیدکنندگان نان سالم، میتوانیم در کنار یکدیگر گامی مؤثر برای حفظ سلامت امروز و فردای جامعه برداریم.
در پایان، سرپرست معاونت بهداشت از تمامی همکاران حوزه بهبود تغذیه و واحدهای تابعه که در مسیر ارتقای فرهنگ مصرف نان سالم تلاش میکنند، قدردانی کرد و بر ادامه اجرای برنامههای آموزشی، نظارتی و اطلاعرسانی تأکید نمود.
پایان خبر
نظر دهید