20 اردیبهشت 1403

• 1402/10/05
شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت

پیوستن دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرودشت به پویش ملی سلامت

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرودشت، رییس و کارکنان دادگستری این شهرستان به پویش ملی سلامت پیوستند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، رییس این شبکه گفت: همزمان با اجرای پویش ملی سلامت در شهرستان با حضور کارشناسان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهدا در دادگستری مرودشت، دادستان عمومی و انقلاب، رییس و کارکنان مجموعه دادگستری به پویش ملی سلامت پیوستند.

دکتر «روح اله کریمی» با اشاره به این موضوع که پویش ملی سلامت تا ۲۰ دی ماه ادامه دارد، افزود: تعداد ۶۷ نفر از کارکنان دادگستری شهرستان مرودشت توسط تیم سیار پویش ملی سلامت غربالگری شدند که از این افراد ۲۱ نفر مشکوک به بیماری فشارخون بالا و ۱۷ نفر مشکوک به بروز بیماری دیابت بودند و جهت پیگیری به پزشک ارجاع شدند.

دکتر «کریمی» با تاکید بر اهمیت غربالگری بیماری های فشارخون بالا و دیابت در ارتقای سلامت جامعه بیان کرد: افراد بالای ۱۸ سال جهت پایش بیماری فشارخون بالا و دیابت خود به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، خانه های بهداشت، ایستگاه های غربالگری سیار و پایگاه های پزشک خانواده مراجعه کنند.

پایان خبر

• گروه خبری : گروه اخبار