• 1403/04/12

کمیته درون بخشی بیماری سالک و پشه آئدس مرکز خدمات جامع سلامت شهر فاروق

کمیته درون بخشی کنترل بیماری سالک و پشه آئدس تیرماه ۱۴۰۳ در مرکز خدمات جامع سلامت شهر فاروق برگزار شد.

در روز دوشنبه 11 تیرماه 1403 کمیته درون بخشی بیماری سالک و پشه آئدس با محوریت پیشگیری،کنترل و درمان سالک با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت به همراه کارشناسان فنی ستادی در مرکز خدمات جامع سلامت شهر فاروق برگزار گردید.

دکتر روح اله کریمی رییس این شبکه گفت: روند یک ساله اقدامات و مداخلات انجام شده جهت کاهش بیماری سالک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بر اساس این گزارش برنامه عملیاتی مرکز خدمات جامع سلامت شهر فاروق در حوزه مبارزه با بیماری سالک،طرح جونده کشی، سمپاشی،چک حشره شناسی و آموزش بیماری سالک به تمام گروه های هدف بخصوص کانون های اصلی آلوده شهر تشریح شد و برنامه ها و مصوبات کمیته در دستور کار واحد های ستادی قرار گرفت.

دکتر کریمی شیوع بیماری سالک در برخی از نقاط روستا های قمر شهر فاروق را موجب نگرانی مردم عنوان کرد: و با توجه به جمعیت ۱۲۰۰۰ نفری این شهر گفت: کلیه همکاران حوزه بهداشت مرکز فاروق موظف به فعال سازی کمیته بهداشت شورای بخش به منظور برنامه ریزی در جهت مبارزه با بیماری سالک و ریشه کنی این بیماری در سطح شهر فاروق و روستا های تحت پوشش آن هستند.

کارشناس مسوول واحد واگیر این شبکه گفت: مهمترین راهکار در جهت حفظ سلامت جامعه ارائه برنامه ای مدون و بلند مدت در جهت ارتقاء آگاهی های بهداشتی و خود درمانی و نگاه پیشگیرانه و آموزشی شهروندان در مسائل بهداشتی است.

رحمت رضایی افزود: وجود دامداری های نزدیک منازل مسکونی را از دیگر مشکلات بهداشت و مرتبط با سلامت شهروندان در شهر فاروق و روستا های آن برشمرد و راه اندازی مجتمع های دامداری به منظور انتقال اینگونه دامداری ها را بهترین راهکار دانست.
و هم چنین بهسازی محیط و پاکسازی محیط می باشد.