• 1403/02/29

کمیته هم اندیشی بیماری سالک در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی محمد آباد

کمیته هم‌اندیشی بیماری سالک در مرکز خدمات جامع سلامت محمد آباد مناطق تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت برای کنترل و جلوگیری از گسترش این بیماری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت  کمیته بیماری سالک  با حضور <<دکتر روح اله کریمی>> رئیس این شبکه و مسوولان ستادی تشکیل شد، کارشناسان واحد بیماری‌های واگیر و آموزش سلامت این شبکه گزارش کاملی از وضعیت بیماری سالک و اقدامات انجام شده ارایه کردند.

در ادامه درباره مشکلات کنترل ناقلین و مخازن بیماری در منطقه و راهکارهای قطع زنجیره انتقال بحث و تبادل نظر شد.

<<دکتر روح اله کریمی>> نیز در سخنانی بر انجام اقدامات هدفمند و اصولی تاکیدکرد. در این جلسه مقرر شد و مسوولان ستادی برنامه عملیاتی امسال را  با جدیت برای عملیاتی شدن برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری انجام دهند.

مسوول آموزش و ارتقای سلامت این شبکه افزود:سالک یک بیماری پوستی است که از طریق پشه خاکی منتقل می‌شود. این بیماری به صورت بومی در بعضی از مناطق منطقه وجود دارد. کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها مرکز محمد آباد به طور مداوم موارد ابتلا را بررسی می‌کنند، تا هرگونه تغییر بیش از حد انتظار در تعداد مبتلایان گزارش شده و با انجام اقدامات کنترلی، به سرعت زنجیره انتقال قطع و از گسترش بیماری به سایر منطقه جلوگیری شود.

افکاری گفت:آموزش بهداشت عمومی و فردی، جمع‌آوری بهداشتی زباله، بهسازی محیط و درمان افراد مبتلا از اصول مبارزه با سالک و قطع موثر زنجیره انتقال است که در حال حاضر با جدیت در مناطق تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت دنبال می‌شود.

• کد خبری : 102045